mossos detencions zona franca

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres quatre persones a l’àrea de la Zona Franca durant una operació contra el blanqueig de capital i el tràfic de drogues. Segons fonts judicials, en la causa hi ha un total de 16 investigats i se’ls investiga pels delictes de blanqueig de capital i tràfic de drogues. Està previst que els detinguts passin properament a disposició judicial.

Durant el dispositiu s’han fet sis entrades i escorcolls. La policia s’ha endut, en algunes de les entrades, bosses i caixes de documentació. La Divisió d’Investigació Criminal de la policia catalana ha dut a terme l’operació, que dirigeix el Jutjat d’Instrucció número 10 de Barcelona. El cas es troba sota secret de sumari i ha comportat el desplegament de diverses dotacions dels Mossos a l’àrea de la Zona Franca.

Tot just a principis de setmana es va produir una altra actuació, en aquest cas de la Policia Nacional. Es va desmantellar un grup criminal que traficava amb menors estrangers que estaven en centres d’acollida i que transportaven il·legalment en autobús a França o Bèlgica. I a principis de mes, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir un home que venia droga des d’un pis de Nou Barris.