incendi furgoneta
Foto: Bombers de Barcelona

Ensurt aquest diumenge a la nit a la ronda de la Guineueta Vella, al barri de Canyelles, per un incendi que ha acabat cremant vuit vehicles. El foc s’ha originat en una furgoneta i ràpidament s’ha estès a la resta de cotxes. Segons han explicat els Bombers de Barcelona, en l’extinció de les flames hi han intervingut quatre dotacions.

incendi furgoneta
Foto: Bombers de Barcelona

Segons fonts municipals el foc es va originar en una furgoneta que estava adaptada per a viure-hi, tot i que no està clar si hi vivia algú de manera permanent. Es desconeix si el foc va ser provocat o fortuït.

Aquest estiu es va produir un incendi similar, en aquest cas a Montjuïc, quan van cremar tres vehicles i una retroexcavadora. La columna de fum va ser visible des de diversos punts de la ciutat.

Alarma als bombers pels incendis de vehicles elèctrics: “No hi ha mètode eficaç per extingir-los”
Les bateries elèctriques generen una reacció en cadena que no es pot apagar amb els sistemes tradicionals i això posa en risc tots els vehicles estacionats dins d’un pàrquing

Un rescat al barri d’Horta

No ha estat l’única actuació dels bombers durant nit de diumenge a la ciutat. Al carrer de Granollers, al barri d’Horta, han hagut de fer un rescat a través de la façana.

rescat bombers
Foto: Bombers de Barcelona

Els bombers han detallat que es tracta d’una persona que “requeria mobilització sense verticalitzar”. Afegeixen que ha estat atesa “in situ” per personal sanitari del cos i que, després, els efectius del SEM l’han traslladat a l’hospital.

rescat bombers
Foto: Bombers de Barcelona