El mirador de la Torre de les Aigües del Besòs, a més de 60 metres d’alçària, ofereix una visió de 360 graus de Barcelona i l’entorn. Ubicat al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim, permet observar especialment els canvis de la Barcelona postolímpica.

320 graons per a unes vistes privilegiades

La Torre de les Aigües del Besòs està situada a la plaça de Ramon Calsina, al costat del Parc de Diagonal Mar, amb Palo Alto als peus. S’han de pujar 320 graons d’escala per accedir a la part superior de l’edifici, recentment rehabilitat i amb una alçària que equivaldria a un bloc d’oficines o habitatges de 24 plantes.

Les vistes de la Torre de les Aigües

L’esforç, però, val la pena i un cop a dalt les vistes són impressionants. A part de contemplar el mar Mediterrani, si mirem cap a la banda de Llobregat Barcelona s’estén davant dels nostres ulls. Es pot observar tot el barri de Diagonal Mar i el Front Marítim i les diverses platges de la ciutat. A l’horitzó, l’Hotel W i just darrere s’entreveuen les grues del port i la muntanya de Montjuïc. Si mirem en direcció a Collserola, es veuen perfectament la Torre Glòries, la Sagrada Família o l’Eixample, amb el Tibidabo al fons. I si girem la vista encara una mica més en sentit Besòs, trobarem Vallcarca, Horta i els gratacels de la zona del Fòrum.

La Torre de les Aigües ofereix una de les millors vistes de la ciutat