Enèsim enfrontament violent entre agents de la Guàrdia Urbana i un grup de venedors ambulants. L’incident s’ha produït cap a quarts de quatre de la tarda d’aquest dimecres a la línia verda de l’estació de metro de la plaça de Catalunya quan, segons fonts policials i de TMB, un vigilant de seguretat privada ha alertat un manter que volia entrar al suburbà sense pagar. Segons TMB, l’home ha respost amb violència verbal i per motius que es desconeixen ha fet una trucada arran de la qual han aparegut seguidament una vintena de venedors. Agents de la Unitat de Suport Policial de la Urbana han rebut l’avís, s’han desplaçat fins al lloc dels fets i ha tingut lloc l’enfrontament. Segons la Guàrdia Urbana, ha estat una baralla violenta, sense ferits i s’investiga una persona per un delicte d’amenaces i de danys.

Fonts de TMB expliquen que arran de l’enfrontament, que ha piulat en vídeo @alabamawo, el grup de venedors ambulants han trencat cinc barreres d’accés al metro.

La batussa ha finalitzat al cap de pocs minuts, quan els manters han aconseguit accedir a l’andana de la línia verda. S’hi han esperat durant uns 15 o 20 minuts i seguidament s’han dirigit cap a la línia vermella, des d’on han sortit al carrer per la boca que dona accés a la ronda de Sant Pere.