La crisi de seguretat que, segons el veïnat, hi ha a la Verneda manté enceses les mobilitzacions. Els veïns asseguren que continuaran amb les cassolades i les concentracions per protestar contra els greus incidents que, alerten, es produeixen diàriament. Asseguren que cada nit es produeixen robatoris, assalts a botigues i destrosses; i que no se senten segurs ni per anar a treure diners al caixer. Els veïns es queixen d’atracaments, robatoris, problemes de brutícia i crits a les nits. Durant les últimes setmanes, han unit forces per protegir diversos locals de la Rambla de Prim de ser ocupats, fent guàrdia i torns per no deixar els locals d’entitats bancàries sols.

A més, afirmen que l’Ajuntament ha reforçat la vigilància amb més presència de patrulles de Mossos i Guàrdia Urbana i, fins i tot, agents cívics durant el dia, però durant la nit asseguren que no hi ha unitats de vigilància i que, per aquest motiu, la delinqüència continua.

Carrizosa reclama més policia a la zona

El president del Grup Parlamentari de Ciutadans s’ha desplaçat fins a la Rambla de Prim per parlar amb els veïns sobre la crisi de seguretat que pateixen i expressar la seva voluntat de parlar amb el govern d’Ada Colau per incrementar el nombre de policies per revertir aquesta inseguretat. El líder de Ciutadans ha expressat la intenció de traslladar el problema al govern central de Pedro Sánchez, si és necessari.