El soroll i les baralles són una constant amb què han de conviure els veïns d’una discoteca de la ronda de Sant Pere, 19, a la Dreta de l’Eixample. Segons expliquen, ja fa anys que viuen aquestes molèsties cada cap de setmana. Farts de no poder descansar, el veïnat ha fet un pas més i ha presentat una denúncia administrativa a l’Ajuntament de Barcelona contra aquest local d’oci nocturn.

El veïnat denuncia que hi ha poca presència policial a la zona i que la seguretat privada del local és insuficient per controlar l’actitud dels clients. És el que ha explicat Mayra Mestre, veïna que viu a tocar de la discoteca problemàtica, en declaracions a betevé. Per fer visible la problemàtica, la plataforma veïnal DiscoRonda19 ha fet públic un altre vídeo amb el soroll i les baralles a les portes del local.

L’Ajuntament segueix de prop la discoteca

Fonts municipals han explicat a betevé que la Guàrdia Urbana ha fet inspeccions al local, conegut com The Búnker, i asseguren que la policia de barri fa temps que treballa amb el veïnat per mirar de reduir les molèsties que genera la discoteca. A més, segons el consistori, han parlat amb els promotors del local d’oci nocturn perquè el personal de seguretat demani als clients que respectin del descans veïnal un cop surtin al carrer.

Així són les baralles i el soroll a l’exterior de la discoteca de la ronda de Sant Pere | VÍDEO

Una problemàtica que s’enquista

Les queixes contra aquest local de la ronda de Sant Pere venen de lluny. Fa més de sis anys, el veïnat va denunciar les vibracions provocades per una sala de festes coneguda com a Sala Bloc. El canvi de propietari i de nom no va servir per reduir les molèsties, tot el contrari. A finals d’any, els veïns van denunciar a través de les xarxes socials un nou episodi de baralles i soroll. Una imatge pràcticament idèntica a la que van publicar setmanes abans, quan una baralla a mitjanit va trencar el descans veïnal.