Fa anys que els representants veïnals del Camp de l’Arpa i del Clot denuncien el mal estat en què es troba el paviment del carrer de Rogent, la via comercial més concorreguda d’aquests dos barris. Segons expliquen, les rajoles actuals requereixen un manteniment continuat. Es trenquen sovint i ocasionen caigudes, sobretot de la gent gran que passeja per aquest punt de trobada de la zona. Per això, reclamen a l’Ajuntament que iniciï un procés participatiu per buscar la millor solució al problema.

Renovació constant

L’Associació de Veïns del Clot – Camp de l’Arpa demana començar a treballar en la renovació del paviment del carrer de Rogent a l’inici del mandat municipal per poder abordar-la amb calma i assegurar un bon resultat. És l’eix comercial principal i punt d’atracció turística dels barris del Camp de l’Arpa i del Clot.

Els veïns afirmen que les rajoles s’han de renovar de forma continuada perquè es trenquen sovint. I tot i que hi ha un manteniment constant, és habitual veure el paviment en mal estat. La raó és que és un carrer amb molts passejants i, tot i que és de vianants, també hi passen vehicles: furgonetes que reparteixen al comerç de la zona, cotxes particulars o vehicles per les obres que s’estan fent a l’entorn o als edificis del mateix carrer. Per tot això, els veïns demanen una solució definitiva i “de qualitat”, com reclama Miquel Catasús, de l’associació veïnal.