Set anys amb les portes tancades, i l'anunci de la propera obertura de la sala La Paloma ja ha posat en peu de guerra els veïns d'aquest bloc de pisos, al número 25 del carrer del Tigre. Si bé cap d'ells no ha volgut que les càmeres de BTV gravessin l'interior de l'edifici, les queixes principals estan centrades en els danys estructurals que, diuen, han causat al bloc les llargues obres d'insonorització de La Paloma. També hi ha missatges que denuncien l'estrès i el soroll que la sala els ha generat i temen que tornin a repetir-se. Els propietaris de La Paloma diuen que un tècnic de l'Ajuntament ja ha revisat el bloc de pisos i ha confirmat que les esquerdes no són causa de les obres sinó que estan relacionades amb l'antiguitat de l'edifici. Segons diuen, la propera reobertura del local és la principal raó de l'aparició de les pancartes.

El 2013, l’Ajuntament i els propietaris de La Paloma van arribar a un acord per reobrir la sala a la tardor, una decisió que va molestar els veïns, temerosos que la sala tornés a causar problemes de soroll. Un any després, els veïns han penjat pancartes per denunciar les esquerdes que, segons afirmen, s’han creat a les parets a causa de les obres. Tot i així, cap inquilí del carrer del Tigre, número 25, no ha deixat entrar BTV a l’immoble.

En una línia radicalment contrària, els propietaris de La Paloma, que està previst que obri aquesta tardor, han afirmat que un tècnic de l’Ajuntament ja ha revisat el bloc de pisos i ha confirmat que les esquerdes no són causa de les obres sinó que estan relacionades amb l’antiguitat de l’edifici.