Un centenar de veïns de Glòries s’han manifestat aquest dissabte per demanar la urbanització definitiva que l’Ajuntament preveu fer del tram de la Gran Via entre el carrer de Badajoz i la rambla del Poblenou. Les quatre associacions de veïns convocants de l’entorn de la plaça de les Glòries —l’AV Clot – Camp de l’Arpa, l’AV Poblenou, l’AV Fort Pienc i l’AV Sagrada Família— reclamen que es faci durant aquest mandat.

La manifestació ha arrencat a les 12 del migdia des del Centre Cultural la Farinera del Clot i ha passat per la seu del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona.

Els representants veïnals asseguren que tenien un acord amb l’Ajuntament pel qual s’acordava començar les obres en superfície d’aquest tram de la Gran Via tan aviat com s’obrissin els túnels, però lamenten que aquesta promesa no es complirà.

Demanen que la intervenció sigui definitiva, ja que consideren que aquest tram ha estat un dels més perjudicats històricament, tant pel trànsit de la zona com per les obres del túnel de les Glòries. Pel que fa a una intervenció definitiva, encara no està prevista.