Un vehicle de la Guàrdia Urbana talla el carrer de Badajoz entre els carrers de Tànger i l’avinguda Diagonal, al Poblenou. Una marea de centenars de persones baixen per aquesta via, passejant pel mig del carrer. Un cop travessen el carrer de Tànger, els cotxes circulen amb normalitat, i els vianants per la carretera. Aquesta situació es produeix en diferents punts del 22@, un fet que crea confusió entre els assistents al Llum BCN i els conductors.

El Llum BCN transforma durant tres dies el Poblenou amb 57 espais. Les instal·lacions i creacions lumíniques, però, concentren cada any més gent durant les cinc hores diàries que duren les activitats. Aquest dissabte moltes persones es queixaven que no s’havia tallat el trànsit rodat per “evitar situacions de perill”. “Hi ha famílies amb cotxets de nadons i gent gran que va caminant i mirant algunes de les creacions i de cop, es troben, frontalment amb un vehicle”, explica una espectadora.

Llum BCN

Al carrer d’Àvila, un raig làser travessa, de punta a punta, el carrer per la zona destinada als vehicles. Tot i això, la circulació es manté oberta. Molts assistents aprofiten per fer-se el millor autoretrat, de ben a prop. És a dir, abandonant la calçada. Mentrestant els cotxes passen fregant totes aquestes persones.