Patinadors de totes les edats han participat en una nova jornada del 3 Style BCN. Aquesta vegada la Vall d’Hebron ha estat l’escenari triat per fer la tercera competició d’aquest circuit. Un escenari especial perquè, com que en aquesta zona no hi ha “skate parks”, els joves del barri s’han encarregat de crear mòduls per poder tirar endavant amb la competició. Els participants s’han distribuït en tres categories: la de principiants, la femenina i la masculina.

3 Style BCN és un projecte que es va impulsar el 2016, liderat per joves usuaris dels “skate parks” de la ciutat. Amb el suport de diverses institucions, agents tècnics i socioeducatius, la competició ha anat guanyant força, ja que és un esport que cada vegada té més adeptes. L’objectiu principal del projecte és desenvolupar la promoció social dels joves a través de l’esport i compta amb la col·laboració dels Casals de Joves dels barris, en aquest cas, l’Espai Jove Boca Nord i el Casal de barri Can Travi, i el suport del Consell de l’Esport Escolar.

A més, aprofitant el torneig s’han fet tot d’activitats paral·leles.  Al matí s’ha celebrat el taller de grafits BocaGraff a càrrec de SOEM, i a la tarda una mostra de danses urbanes, en què ha participat el grup de hip-hop Bocanord i Cia. Legacy.