La Gran Via ha estat, aquest dimecres, un dels accessos més afectats per la vaga general, amb talls des de primera hora del matí en diversos punts. Un dels moments més conflictius ha estat a l’altura del Poblenou, on la Policia Nacional ha intervingut i ha carregat contra els manifestants que barraven el pas de la via per obrir camí per poder-hi passar amb les furgonetes. Els Mossos també ha hagut d’intervenir en algunes concentracions, per exemple a l’hora de reobrir el trànsit de la ronda del Litoral o a la plaça de Cerdà.

La Gran Via ha estat una de les artèries més afectades per les mobilitzacions d’aquesta vaga general, amb bloquejos de trànsit des de les 8 h. La càrrega al Poblenou ha tingut lloc a les 10.30 h, en un d’aquests piquets a la confluència de la Gran Via amb la rambla del Poblenou. Alguns usuaris l’han volguda denunciar a través de les xarxes socials.

Els Mossos d’Esquadra també han intervingut en alguns punts, com ara a la ronda del Litoral entre les sortides 22 i 23, on el Comitè de Defensa de la República tallava la via en els dos sentits de la marxa. A la plaça de Cerdà, la policia catalana ha desallotjat els manifestants que també barraven el pas dels vehicles.

Alerta Solidària ha piulat una imatge en què es veu com els Mossos també han desallotjat la regidora de la CUP María José Lecha en un piquet.