ADRIÀ TORRES "Ara és el moment en què hem de defensar el patrimoni més gran que tenim, que és aquesta sanitat pública que hem estat construint durant molts i molts anys amb molts professionals i que ens ha costat un esforç molt gran i una inversió immensa per part de tots nosaltres."

Un dels “indignats” que ha seguit l’acampada de la plaça de Catalunya aquests dies va començar una vaga de fam dimarts a la tarda just al costat de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume. Així denuncia les retallades en sanitat, i a més, ha coincidit amb les protestes d’usuaris de centres d’atenció primària afectats per les restriccions de servei.

El jove considera que la sanitat pública és el bé més preuat que té la ciutadania. De moment només s’alimenta d’aigua i sucre, i espera mantenir la protesta diversos dies.

Els manifestants del CAP de la Guineueta i el CAP de la Marina de Bellvitge li han donat suport i li han dedicat un aplaudiment en arribar a la plaça de Sant Jaume, on també s’han concetrat aquesta tarda per denunciar les retallades.