vaga 25 novembre 2022

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, moltes persones es pregunten si hi ha vaga el 25 de novembre del 2022 a Catalunya. En jornades com el 8-M s’ha arribat a convocar vagues per protestar contra la discriminació que pateixen les dones. Ara bé, amb motiu de la manifestació del 25-N, hi haurà vaga el 25 de novembre? Què se’n sap fins ara? T’ho detallem!

Manifestació el 25 de novembre 2022 a Barcelona contra la violència masclista | DIRECTE

Vaga el 25 de novembre? Cap convocatòria

Ara per ara, no hi ha cap convocatòria de vaga el 25 de novembre, ni en el món laboral ni tampoc a les universitats i instituts de Catalunya. Alguns usuaris han preguntat a entitats estudiantils si finalment animarien a participar en una aturada amb l’objectiu de fer encara més visible les reivindicacions feministes, però ningú no ha fet crida a cap vaga.

En canvi, sí que s’ha fet una crida a participar en la gran manifestació del 25 de novembre a Barcelona. El seu recorregut començarà a la cruïlla del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, a tocar dels Jardinets de Gràcia, a partir de les 18.30 h. Abans, hi ha convocades diverses columnes de manifestants per dirigir-se al punt de la mobilització.

Manifestació el 25 de novembre del 2022 a Barcelona contra la violència masclista: Com serà el 25-N?
L’escenari de la gran manifestació del 25 de novembre del 2022 serà la cruïlla del passeig de Gràcia amb la Diagonal de Barcelona, però no hi haurà vaga el 25-N

Accions estudiantils pel 25-N

No hi ha vaga, però sí que de cara a la manifestació les entitats estudiantils han animat a participar en els preparatius. És el cas del Sindicat d’Estudiants, qui va organitzar una assemblea i un taller de pancartes, amb frases pel 25-N. També hi haurà xerrades en universitats com la UAB.

Si hi ha cap canvi respecte a la convocatòria de vaga, actualitzarem aquesta mateixa pàgina amb tota la informació!