Un punt mòbil de vacunació sense cita s’intal·larà aquest dijous dia 2 de setembre al barri de Trinitat Vella. En concret, el bus de vaccinació s’ubicarà a la plaça de la Trinitat de 10 a 14 hores.

Divendres 3 de setembre serà el torn dels barris del Besòs i el Maresme i la Mina. El punt mòbil se situarà a la rambla de Prim, 78, també, en l’horari de 10 a 14 hores.

S’hi administrarà la monodosi de Janssen

Aquests dos nous punts se sumen als que ja s’han posat en marxa a la ciutat. Aquesta opció va dirigida a residents als barris amb més de 40 anys que han tingut dificultats per vacunar-se fins ara. Aquests punts administren la vacuna Janssen, el vaccí que només requereix una única dosi.

S’allarga la vacunació sense cita als punts fixos

La iniciativa de vacunar-se sense citat iniciada pel Departament de Salut durant l’agost s’allarga durant aquest mes de setembre. Es mantenen els punts fixos de Fira de Barcelona, La Maquinista i Sant Pau, de 16 a 20 hores. A Fira de Barcelona es pot accedir sense cita de dilluns a diumenge i a La Maquinista i a Sant Pau de dilluns a divendres.

La vacunació sense cita està dirigida a primeres dosis de les franges d’edat obertes, és a dir, a les persones a partir dels 12 anys que encara no tenen cap dosi. Les vacunes que se’l administren són Pfizer/BioNTech o Moderna/Lonza, en funció de la disponibilitat.