Camp Nou
Foto: AL PHT Air Picture TAVISA

El dijous 27 de maig obrirà portes un altre punt de vacunació a Barcelona. Serà el punt Sala Berlín – Camp Nou FC Barcelona, funcionarà tots els matins de dilluns a divendres i permetrà agilitzar encara més el ritme de vacunació a Catalunya. Tindrà una capacitat de vacunació de 2.500 dosis setmanals.

Més de 70 punts de vacunació a Barcelona

Es preveu que hi puguin haver quatre boxs de vacunació i la intenció és que estigui obert durant tres setmanes. L’entrada de vianants habilitada serà per la porta 20, situat al carrer d’Elisabeth Eidenbenz. Per accedir-hi en vehicle, serà per la porta 1, situada a l’avinguda de Joan XXIII, acreditant cita de vacunació.

sala berlin camp nou

La coordinació assistencial serà de l’Hospital Clínic, que hi aportarà el personal mèdic i d’infermeria. L’atenció primària del CAPSBE i del CAP Sarrià hi aportaran els professionals administratius per al registre i l’atenció al ciutadà.

Punt emblemàtic per conscienciar la ciutadania

La consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, i el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, van acordar obrir aquest punt de vacunació el 23 de març. Des d’un inici, però, la intenció no ha estat tant que fos un punt de vacunació massiva, sinó un espai emblemàtic que serveixi per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’administrar-se el vaccí.