El primer mes de funcionament del CAP Magòria ha estat un període d'adaptació. Durant aquests dies s'han hagut de coordinar professionals provinents del CAP Consell de Cent i de l'antic CAP Bordeta-Magòria. Això ha fet que els pacients encara s'estiguin acostumant al canvi. MÒNICA LEÓN, directora adjunta del CAP Bordeta - Magòria "Els pacients, tot i que se'ls ha informat prèviament amb una carta, encara estan una mica perduts pel centre perquè estaven acostumats a estar en un sol nivell i aquest és un centre amb 3.200 metres quadrats a disposició de tots els usuaris que vinguin." El nou CAP Bordeta - Magòria ha suposat una millora de l'atenció sanitària gràcies a les noves instal·lacions. N'és un exemple aquesta sala exclusivament destinada a fer extraccions, que abans s'havien de fer a les consultes d'infermeria. Altres exemples són aquesta sala d'emergències mèdiques o un àrea d'atenció pediàtrica, amb un entorn més acollidor per als nens. CARLES JORDANA, usuari del CAP Bordeta - Magòria "Aquest barri de Sants ens feia falta un ambulatori d'aquestes característiques perquè tenim molta cartera de serveis i està molt ben ubicat. La gent està molt contenta per aquest ambulatori que han ubicat aquí. Ja feia anys que l'estàvem esperant." Aquest centre d'atenció primària dóna servei més de 33.000 pacients dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Però per fer front al creixement demogràfic que viurà la zona, s'ha previst disposar de més capacitat per atendre més malalts.

Inaugurat al desembre, el primer mes d’activitat al CAP Bordeta – Magòria ha suposat un procés d’adaptació, tant per als professionals com per als pacients.

Amb més de 3.000 metres quadrats, el nou ambulatori ofereix una millora en el servei. Les àmplies instal·lacions han permès habilitar serveis en sales independents que abans s’havien de fer a les consultes mèdiques, cosa que feia interrompre i retardar les visites. Així, per exemple, el centre disposa d’una sala on només es fan extraccions de sang o una sala d’emergències mèdiques. També hi ha aules d’educació sanitària en què es poden reunir els professionals per formar-se i coordinar-se adequadament. A més, la nova àrea de pediatria està dissenyada pensant en els nens per oferir-los un entorn més confortable.