Cotxes accés Parc Collserola

Les visites al Parc Natural de Collserola han augmentat des de l’inici del desconfinament. En les darreres dues setmanes, però, usuaris habituals de la zona afirmen que la muntanya s’ha massificat encara més. Aquest diumenge a primera hora del matí, el parc ja estava ple d’excursionistes i ciclistes. Molts afirmen que preferirien que es controlés l’accés per evitar aglomeracions.

Alguns dels visitants al parc expliquen que el tancament de bars i restaurant ha influït en aquest increment de passejants, ja que ara els ciutadans aprofiten per reunir-se en espais oberts. Per a molts, però, això esdevé una incomoditat: “Espanta una mica veure tants cotxes i que hi hagi tant moviment quan és un moment on no hauríem d’estar movent-nos gaire”.

En aquest sentit, tot i que el director del parc, Marià Martí, fa uns dies va dir que no era partidari de limitar l’aforament de l’espai, molts usuaris consideren que seria una molt bona iniciativa. De fet, altres espais naturals com el Montseny, Sant Llorenç del Munt o Montserrat, ja han començat a restringir l’accés de vehicles aquest cap de setmana.