Els veïns de la Verneda i la Pau han tornat a protestar, com cada dimecres, per demanar el retorn del servei de pediatria al Centre d’Atenció Primària la Pau. La concentració ha tingut lloc a la rambla de Guipúscoa, entre la rambla de Prim i el carrer del Maresme. Denuncien que, a causa de la covid-19, el servei de pediatria s’ha derivat al CAP el Clot, situat a més de dos quilòmetres.

Els veïns van començar a protestar el mes d’octubre per demanar l’ampliació del CAP la Pau. Asseguren que el centre és insuficient per atendre les necessitats del barri i temen que la situació empitjori quan estiguin construïts els habitatges projectats als terrenys de l’antiga fàbrica de Cobega.

Patrícia Sánchez és una de les mares afectades per la supressió del servei de pediatria del CAP la Pau. Conjuntament amb altres famílies van crear un grup de Telegram per organitzar-se, que ja agrupa un centenar de persones. Lamenta que ara han de desplaçar-se al CAP el Clot per a les visites pediàtriques i les urgències infantils. Reclama que l’atenció primària sigui de proximitat i demana a la Generalitat que ampliï el CAP per poder atendre aquesta demanda.

Moment de la protesta veïnal per reclamar el retorn del servei de pediatria al CAP la Pau