Una testimoni interna de Wad-Ras, que va compartir cel·la amb la principal acusada, va donar noves pistes sobre la possible implicació dels dos detinguts en la mort del venedor ambulant. La presa va declarar com a testimoni al jutjat de Vilanova i la Geltrú fa tres setmanes i, segons fonts properes a la declaració consultades per betevé, va explicar que l’acusada va confessar-li que l’altre detingut havia estat l’autor de la mort del manter perquè el va empènyer cap al terraplè.

Aquesta confidència ha fet que el Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, que havia arxivat la mort del venedor ambulant perquè es considerava accidental, reobri el cas i ara hagi decidit citar-los a declarar com a investigats aquest divendres a les 10.30 h.

La mort del manter, mòbil del crim al pantà de Foix

Precisament la investigació de la mort d’un agent de la Guàrdia Urbana prop del pantà de Foix apunta que la mort d’aquest manter el 2014 va ser el mòbil del crim. Segons el mateix testimoni de la interna de Wad-Ras, l’acusada va confessar a la víctima que la mort del manter no havia estat accidental i que la culpa havia estat de l’altre acusat. Davant d’aquesta situació, diu la presa, la víctima la va pressionar perquè ho denunciés i va amenaçar de fer-ho ell mateix. Això, més el fet que va assabentar-se que la seva parella li havia estat infidel, va desencadenar en una discussió que podria explicar el crim.