Interior de la Casa Batlló

La Casa Batlló ha guanyat el premi al millor monument del món 2021 que atorga el portal web Tiqets. Els Remarkable Venue Awards distingeixen les catedrals, castells, palaus i monuments històrics o icònics més ben valorats pels usuaris.

El maig del 2021 la Casa Batlló va presentar una nova proposta museogràfica amb 2.000 metres quadrats més que fins aleshores no eren visitables. A més, l’edifici modernista va incorporar dues sales immersives noves: Gaudí Dôme i Gaudí Cube. La primera proposta és una cúpula de més de 1.000 pantalles on es recrea l’imaginari que va inspirar Gaudí durant la seva infància. La segona sala consta d’un cub de sis cares de pantalles LED que permet al visitant viatjar a la ment de Gaudí.

Un premi amb set categories

El procés de selecció dels Remarkable Venue Awards va començar amb els premis regionals 2021, que al novembre van escollir els guanyadors en set categories de guardons i sis mercats: el Regne Unit i Irlanda, França, Itàlia, Holanda, Espanya i els Estats Units. Els vencedors es van seleccionar a partir de les ressenyes dels clients de Tiquets.com i la valoració d’un grup d’experts del sector.

A més del premi al millor monument del món 2021, que ha guanyat la Casa Batlló, l’organització del certamen també ha distingit les categories següents:

  • millor tresor amagat: Velázquez Tech Museum (Espanya)
  • millor museu: Musée Marmottan Monet (França)
  • lloc més destacat: Museus Vaticans (Ciutat del Vaticà)
  • millor experiència “in situ”: Castell de Windsor (el Regne Unit)
  • millor atracció: Catacumbes de San Gennaro (Itàlia)
  • lloc més innovador: Paris Montparnasse Top of the City (França)