Campus Nord UPC

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) farà cribratges de coronavirus amb testos de detecció ràpida al Campus Nord. Segons informa la universitat en un comunicat, les proves es faran tant als estudiants com al personal docent i investigador i també el d’administració i serveis. Seran proves voluntàries i gratuïtes que es faran en col·laboració amb l’Hospital de Sant Joan de Déu.

En concret, es faran testos d’antigen en saliva a dos punts del campus: davant la consergeria del Campus Nord i a la Sala Polivalent. S’hi pot anar sense cita prèvia, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. En aquests punts es repartirà la informació i instruccions, a més dels kits per fer-se la prova. Les mostres s’hauran de lliurar a la sala polivalent, des d’on s’enviaran a Sant Joan de Déu. Els resultats estaran disponibles en un màxim de 48 hores a l’aplicació La Meva Salut, però als casos positius se’ls notificarà telefònicament.

Segons ha informat la UPC, estan treballant per poder fer les mateixes proves en altres campus de la universitat. I de manera paral·lela, s’habilitaran dos espais temporals a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV) per tal que professionals sanitaris del CatSalut puguin fer el seguiment de la traçabilitat de possibles contagis.