La plataforma Universitats per la República ha fet una crida a la ciutadania per mobilitzar-se durant el ple de forma “cívica i pacífica” a la confluència del carrer Wellington amb passeig de la Circumval·lació. La concentració ha obligat a tallar la línia 4 del Tram i ha deixat sense servei les parades entre Ciutadella-Vila Olímpica i Glòries

Desenes de persones s’han concentrat també al carrer de Wellington cantonada amb passeig de Circumval·lació per seguir el ple del Parlament. Molts han seguit el que s’ha dit a la cambra a través de les pantalles gegants que s’han instal·lat, mentre que d’altres ho feien a través del mòbil i la ràdio. La plataforma Universitats per la República ha demanat per Twitter que s’omplís el carrer de Wellington per encerclar tot el perímetre del parc de la Ciutadella, tancat per seguretat. Tot i la crida, la gent s’ha manifestat majoritàriament al passeig de Picasso des d’on hi havia més visibilitat de les pantalles gegants i del so emès pels altaveus.

A conseqüència de la mobilització, s’ha aturat el servei a cinc parades de la T4 del TRAM: Ciutadella Vila Olímpica, Wellington, Marina, Auditori Teatre Nacional i Glòries.