Té llicència per a quatre taules a la terrassa. I, en canvi, en té 15. I no és una excepció. Aquest bar té només llicència per a tres taules. Salta a la vista que n'hi ha moltes més. El nombre de vetlladors no és l'única infracció de la normativa que es pot veure a les terrasses del carrer d'Enric Granados. Aquesta, per exemple, no deixa la meitat de la vorera lliure. Aquesta "s'empassa" el mobiliari urbà i, aquesta altra, té la llicència caducada. Per denunciar aquesta situació ha nascut una associació veïnal amb el nom de SOS Carrer Enric Granados. Volen que es compleixi la normativa però, també, que es limiti la concessió de llicències de terrasses al carrer. JOSEP MARIA ALCOBERRO, portaveu SOS Carrer Enric Granados "Veiem amb molta preocupació el fenomen de proliferació de nous locals. L'antiga xarxa comercial del carrer s'està extingint i cada local que tanca, pel problema que sigui, és substituït immediatament per un bar o bé per un restaurant. (...) Voldríem que hi hagués un límit". L'associació SOS Enric Granados també vol que l'Ajuntament deixi de donar llicències per obrir nous hotels al carrer a edificis com aquest, el número 119, ara pràcticament buit. La transformació del carrer els últims anys és evident. Hi ha veïns a qui no els agrada, però molts altres creuen que ara s'hi viu millor. "Fa 19 anys que visc aquí i en els últims cinc anys sobretot ha canviat cap a bé, perquè s'ha tornat un carrer molt acollidor. A mi m'encanta, hi ha ambient a totes hores, no tinc por si arribo tard i els bars s'adiuen molt amb el carrer." "Fa poquet que visc aquí però les terrasses li donen un toc màgic. Jo sóc partidària, fins i tot, que es treguin els cotxes i que com més terrasses millor." L'Ajuntament assegura que és coneixedor que moltes terrasses de la ciutat incompleixen la normativa. Situen la xifra en un 56%. De moment només s'informa els infractors. A partir de setembre, diu el consistori, es començarà a sancionar-los.

En els últims cinc anys, el carrer d’Enric Granados s’ha anat transformant a poc a poc. Molts dels locals comercials que han anat tancant han estat ocupats per bars o restaurants. Les voreres amples i la poca circulació de trànsit fan que sigui un carrer molt atractiu per als locals de restauració per instal·lar-hi terrasses. Molts no respecten les llicencies i les normatives i ocupen més espai públic del permès.

BTV ha comprovat que, efectivament, moltes de les terrasses del carrer d’Enric Granados incompleixen la normativa. En diversos aspectes: més taules de les permeses, sobreocupació de l’espai, llicències caducades… L’Ajuntament assegura que és coneixedor que moltes terrasses de la ciutat se salten la normativa. Situen la xifra en un 56%. De moment, només s’informa els infractors. A partir de setembre diu el consistori que començarà a sancionar-los.

Per denunciar aquesta situació ha nascut una associació veïnal amb el nom de SOS Carrer Enric Granados. Els veïns també temen que l’obertura de nous hotels ompli el carrer de turistes. Asseguren que se n’han obert mitja dotzena els últims anys i els preocupa que la tendència vagi a més. Per això, també reclamen a l’Ajuntament que n’aturi la proliferació.