"Vol així, uns cent grams? Un grapadet així? El tema ecològic és fer les coses ben fetes, un tracte correcte amb el bestiar, no accelerar cap procés, no treballar amb coses rares amb els aliments, que poden ser nocives per a la salut. És el que es feia abans. Jo sóc la Lourdes, fa quatre anys vam començar a elaborar amb el porc ecològic. No porta cap mena de conservants ni colorants. Nosaltres tampoc no elaborem ni amb gluten ni amb lactosa. És un producte totalment natural. Que treballem i siguem productors ecològics no en som molts i entre nosaltres ens va sortir l'oportunitat de venir aquí al centre Pedralbes. En aquest mercat trobareu formatge, carns, tot el que és el planter ecològic amb herbes, els embotits, trobareu tota la fruita i verdura i el pa. Ara, de moment, som nosaltres sis. Tots els que estem aquí som productors directes. El que fa el pa se'l fa ell i el ven ell i nosaltres el mateix. És una manera d'abaratir costos. Avui que és el segon dia ja ha vingut gent recomanada per gent del primer dia. Estem aquí tots els divendres."

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a