L’aventura europea de Mahora va durar tot un mes. L’escala a Barcelona va arribar després de visitar París i aconseguir, entre altres fites, pujar a Notre Dame i accedir a l’interior dels túnels de l’estació de Saint Martin. Un cop a la capital catalana, Mahora tenia clar que el repte era accedir a la torre més alta de la Sagrada Família i a la grua de les obres del temple.

[imatge: Vadim Mahora/ Dedmaxopka]

Pujar a la Sagrada Família, “cosa fàcil”

En el seu blog, d’on provenen totes les fotografies que il·lustren aquesta notícia, el jove explica amb detall com ho va aconseguir i fins i tot assegura que “va ser molt simple”. L’accés a la grua es va fer de nit. Cal tenir en compte que l’estructura s’eleva a uns 50 metres i que Mahora, seguint la tècnica de l’“skywalking”, o alpinisme urbà, hi va accedir sense cap mena de protecció.

[imatge: Vadim Mahora/ Dedmaxopka]

[imatge: Vadim Mahora/Dedmaxopka]

Al blog de Mahora s’hi poden veure més imatges de les aventures que ha viscut amb els seus companys arreu d’Europa, amb fotografies d’Estocolm, Praga, Varsòvia i, fins i tot, Benidorm. Tot i el risc d’aquesta disciplina, que ha provocat la mort d’alguns dels qui la practiquen, el cert és que l'”skywalking” s’ha posat de moda entre els joves russos.