Els fets han passat aquest diumenge a la nit. Dues dotacions de Bombers de Barcelona, quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com efectius dels Mossos i de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins a l’habitatge del carrer de Frederic Rahola, al districte d’Horta-Guinardó.

Han estat els bombers qui han trobat l’home de 41 anys mort a dins de l’habitatge, a causa de la inhalació de monòxid de carboni procedent de la mala combustió d’un generador elèctric.

A banda d’aquesta víctima mortal hi ha hagut també diversos ferits. Cinc persones han hagut de ser ateses a l’hospital de la Vall d’Hebrón, però aquest dilluns al matí ja se’ls ha donat l’alta mèdica a tots ells: una nena de tres anys, un nen de cinc anys i una nena de set, per intoxicació lleu; i un home de 84 anys i una dona de 87, per una crisi d’ansietat. També n’ha resultat intoxicada una dona de 36 anys, que es manté ingressada a la UCI de l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí amb pronòstic reservat.

En aquest hospital també hi ha ingressats 5 treballadors dels Servei d’Emergències Mèdiques, intoxicats durant la intervenció a l’habitatge. Tot i així està previst que rebin l’alta mèdica avui mateix. També han resultat intoxicats set bombers de Barcelona, atesos en diversos centres mèdics. Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes dels fets.