Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat un punt de venda de droga situat al soterrani d’un edifici al districte de Sant Martí. Durant l’operació conjunta, els agents han intervingut diversos tipus de droga com ara cocaïna, haixix i marihuana. També s’hi ha trobat estris per manipular i dosificar substàncies estupefaents, així com dues balances de precisió. Els agents han detingut un home de 42 anys, que ha estat acusat de tràfic de substàncies estupefaents.

Investigació arran d’una denúncia

Segons han informat els Mossos d’Esquadra a betevé, la investigació d’aquest punt de venda de drogues es va iniciar arran de la denúncia d’un testimoni. Aquesta persona, anònima, va informar el cos policial que en aquell soterrani “s’hi venien drogues“. Mossos i Guàrdia Urbana van engegar un dispositiu de vigilància conjunt del qual es va despendre que efectivament en aquell espai s’hi practicava una activitat criminal.

Després d’obtenir la corresponent ordre judicial, l’entrada al local s’ha produït a les 6 de la matinada de dijous, 3 de novembre del 2022.