Últims preparatius el mateix dia de la protesta. I és que darrere d'aquesta convocatòria no hi ha cap organització ni entitat. Només ciutadans anònims com el Diego. Va decidir mobilitzar-se al Facebook, després que Artur Mas anunciés noves retallades. DIEGO JODAR "Jo em vaig posar en contacte amb alguns grups, dient jo crec que hem de fer alguna cosa, és important. I com que no hi havia resposta, dijous vaig crear jo mateix un event. Hi havia molta gent que em recolzava i al final ho vaig fer i hi ha hagut molta resposta" Finalment unes 150 persones han respost a la convocatòria. Han criticat durament les mesures que vol prendre el govern català. Creuen que hi ha altres alternatives per combatre la crisi. "Revisar les evasions fiscals i la gent que té més poder adquisitiu. Amb quatre o cinc que agafin d'aquests ja traurien molta pasta." "Yo creeré en los políticos, cuando los políticos digan, todos, diputados y senadores, nosotros nos rebajamos un 25%" "Si la única manera de expresarnos es venir a la puerta de la Generalitat con una cazerola, lo haremos, una y mil veces". Durant la protesta, han intentat de forma simbòlica entrar dins la Generalitat per parlar amb algun representant del govern. Tot i que aquesta ha estat una convocatòria anònima. Moltes plataformes i entitats hi han donat suport a través de la xarxa. Algunes d'elles també han vingut fins a la Plaça de Sant Jaume. Tot i això, alguns dels assistents han lamentat la baixa participació a la protesta i el fet que no hi hagin assistit més assemblees d'"indignats".

La protesta ha anat dirigida contra les retallades salarials als funcionaris i la pujada dels impostos que ha anunciat el govern català i que preveu, entre d’altres, augmentar les taxes universitàries, les de la llum, el transport públic i el cobrament de receptes mèdiques.

Tot i que a la convocatòria de Facebook feta per Diego Jódar del Álamo i Oriol Sabata havien confirmat l’assistència 284 persones, finalment hi han assistit unes 150. Els ciutadans que s’hi han aplegat han intentat entrar al Palau de la Generalitat amb la intenció de parlar amb els polítics catalans, però els Mossos d’Esquadra els han negat el pas i els han informat que els diumenges no hi ha polítics a l’edifici.

A més de ciutadans anònims, a la concentració també hi ha participat l’Assembla del Bon Pastor, nascuda després del moviment dels “indignats” de la plaça de Catalunya.