MARCELA GÜELL, Plataforma pel Dret a la Salut "Estem totalment en contra de tots els intents de privatitzar la sanitat pública." ALBERT BATISTA, Plataforma pel Dret a la Salut "Veiem que ens la volen prendre i volem que quedi ben clar que és nostra." ANNA CEITAN, infermera "Estem per defensar-la, perquè tot el que hi va en detriment ataca directament la prestació dels usuaris i les nostres condicions laborals." PATXI, "iaioflauta" "Ves como se dice que sí se puede? ¡Pues vamos a intentarlo!" CATERINA VIRUESA, usuària "Qui digui que tot segueix igual és que realment viu a un altre món."

La Plataforma pel Dret a la Salut ha organitzat per aquest dissabte al migdia una cadena humana davant de l’Hospital de la Vall d’Hebron. La intenció és fer palès el seu malestar i  denunciar la possible privatització que patirà aquest hospital en un futur proper. El que volen és deixar constància que “la sanitat és nostra”, i per això la volem “abraçar”, deia Albert Bautista, portaveu de la plataforma.

Diverses associacions de veïns de la zona i els sindicats majoritaris s’han unit a la protesta, així com els “iaioflautes” i la Plataforma Samarretes Negres, formada per treballadors de l’hospital.

L’acte ha començat a les 12 h i un cop finalitzat s’ha llegit un manifest. Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets ja que s’han superat totes les expectatives.