Diversos comerços dels voltants del Camp Nou s’han llevat aquest dimecres al matí amb destrosses als aparadors. Ultres del Benfica van provocar aldarulls, segons la policia, abans d’accedir a les instal·lacions del FC Barcelona. Els veïns han explicat que aficionats radicals de l’equip portuguès van llançar bengales a l’interior d’alguns locals.

El propietari del restaurant El Sabroso, situat al carrer de Felipe de Paz, de les Corts, ha explicat a betevé que un grup de persones van tirar cinc o sis bengales dins del seu local. Assegura que els seguidors radicals també van llançar-los pedres i cadires. De fet, el fum que es va acumular a l’interior del restaurant va obligar els clients a sortir a fora.

Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat que treballen conjuntament amb la policia portuguesa per identificar els autors de les destrosses. De moment, no hi hagut cap detenció. Des dels Mossos d’Esquadra han desmentit que aquests incidents es produïssin per l’enfrontament entre ultres del Benfica i els Boixos Nois. La policia ha assegurat que diversos grups d’aficionats de l’equip portuguès es van moure amb rapidesa pel barri i van atacar diversos locals.

Els veïns reclamen més vigilància policial

Els veïns han explicat que estan farts de viure incidents com aquest cada vegada que hi ha un partit al Camp Nou i reclamen més vigilància policial. Anna Ramon, presidenta de l’Associació de Veïns del Camp Nou, assenyala que abans a la mateixa zona hi havia una furgoneta dels Mossos d’Esquadra el dia dels partits que va permetre que la situació es tranquil·litzés. Però Ramon lamenta que últimament estan “patint molt”.

Dolores Parrilla, presidenta de l’Associació de Veïns de les Corts Sud, lamenta que “els incívics no saben comportar-se ni mitjanament bé i a vegades acaben a bufetades“.