MARTA LÓPEZ, cap d'Internacional d''El Periódico' "Volem compartir la nostra alegria per tenir el Marc entre nosaltres. Com han recordat els companys i la família, no és una alegria completa, perquè falten molts periodistes per tornar. Per nosaltres és especialment trist que no estiguin també el Javier i el Ricardo. Donem les gràcies a totes les persones que ens han acompanyat durant els sis mesos d'espera, que han estat difícils."

Des que es va fer pública la notícia del segrest els companys de Marginedas s’han concentrat cada dimecres, fins a sumar-ne 24, per reclamar l’alliberament del periodista. En aquesta última concentració, amics i familiars han agraït el suport rebut, tal com va fer la redacció d”El Periódico’ aquest dilluns, després de rebre la bona notícia. La cap d’Internacional d”El Periódico’, Marta López, ha afirmat que han estat “sis mesos complicats” ja que “l’absència del Marc s’ha notat molt, tant personalment com professional”. López ha explicat que s’han manifestat per compartir l’alegria “de tenir el Marc entre nosaltres” tot i que “no és una alegria completa, perquè falten molts periodistes per tornar i per nosaltres és especialment trist que no estiguin també el Javier i el Ricardo”.

López fa referència al reporter d”El Mundo’ Javier Espinosa i el fotògraf autònom barceloní Ricard García Vilanova, dos periodistes espanyols que encara estan en captiveri.