"Siempre vengo tarde a jugar pues bueno a pillar lo que encuentre. Ahora he elegido un 89 y un 32. Pues creo que todos están en el globo, eh." "Un décimo: no está el tiempo para ir tirando mucho dinero. Pero bueno hay que esperar a ver si toca ese." "Ciento y pico euros. Seis o siete décimos" "El 13 que lo tenemos fijo. Cada jueves y cada sábado lo tenemos fijo. A ver si Dios quiere y cae ya y nos toca." "Solo vivimos del sueño, de los números. A ver si nos toca, me tiene que tocar ya eh. Con mucha ilusión he jugado dos"

Després del sorteig de Nadal i la Grossa de Cap d’Any, la tercera gran loteria d’aquestes vacances de Nadal és la del Nen, que repartirà fins a 90 milions d’euros amb el primer premi. El número guanyador, per cada dècim, 200.000 euros.

A l’administració número 9 de la plaça d’Urquinaona va tocar la grossa l’any anterior. Qui sap si per aquest motiu aquests darrers dies hi havia força cua per obtenir una butlleta. Aquest dijous també s’hi han acostat alguns barcelonins que recorren a la loteria per afrontar situacions econòmiques difícils. “Estem a l’atur, aviam si ens toca i ens en sortim”, afirma una parella, assídua en aquest tipus de sortejos. “Juguem el número 13 cada dijous i cada dissabte”, asseguren, després de comprar set dècims de la loteria del Nen. En la mateixa línia, una dona assegura que persegueix el “somni” que el seu número sigui premiat per abordar la seva situació de mare soltera.

En canvi, hi ha qui hi participa de manera més anecdòtica: “Passàvem per aquí, hem vist l’estand i n’hem comprat”, ha explicat una altra parella. “Hem agafat un dècim, que les coses no estan com per tirar gaires diners”, ha afirmat un altre participant.