Últim dilluns per als treballadors de Mosella, i també última campanya de Nadal. La sastreria abaixa la persiana després de 83 anys amb les portes obertes a la planta baixa de La Pedrera. L’establiment es va obrir després de Furest (que es va instal·lar al passeig el 1917) i és la segona més antiga de l’avinguda comercial més luxosa de la ciutat. Mosella, tal com ha passat amb moltes petites botigues d’eixos comercials de barri de la ciutat, tampoc no ha pogut competir amb les grans multinacionals que venen roba masculina.

Carles  Mosella, el fundador, va decidir abandonar el pis de rambla de Catalunya, on havia fundat la botiga, i es va traslladar a la Casa Milà, a un local de 630 metres quadrats de superfície. Durant els 83 anys d’història, a la sastreria s’hi ha fet confeccions a mida per a personatges com Salvador Dalí, Joan Antoni Samaranch, Carlos Ferrer Salat, Pere Duran Farrell, Ramon Trias Fargas, Josep Carreras, Jordi Pujol o Leo Messi. Alguns dels productes més exclusius de l’establiment, com ara els jerseis i bufandes de caixmir, se seguiran venent a la pàgina web.

Pel que fa al local, que quedarà buit, la Fundació CatalunyaCaixa (propietària de La Pedrera) ha arribat a un acord amb el nét del fundador, Albert Mosella, per fer un tercer accés a l’edifici. Quan acabin les obres de construcció del nou accés, part de l’espera per accedir a l’edifici es farà a l’interior de la casa.