Una altra intervenció artística del grafiter barceloní Tvboy en diferents llocs de Barcelona. Ara ha pintat tres líders polítics espanyols: el president del Govern, Pedro Sánchez, el popular Pablo Casado i Albert Rivera, de Cs. A Sánchez l’ha caracteritzat de Superman. L’artista comenta a la publicació del seu compte d’Instagram que el líder socialista és “supermonàrquic” i “superrepublicà”, fent al·lusió a la seva ambivalència en aquesta qüestió. A la imatge es pot veure el polític amb la bandera republicana i també amb la imatge de la corona espanyola. L’obra ha estat pintada al passeig de Gràcia.

A Pablo Casado, Tvboy l’ha pintat amb una toga i un birret fent referència a la polèmica sobre el seu màster -a qui s’acusa d’haver-lo cursat sense assistir a classe- a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. La imatge ha aparegut al barri Gòtic, al carrer d’en Perot lo Lladre.

TVboy Pablo Casado

El pintor també ha estat crític amb Rivera. Al president de Ciutadans, l’ha vestit de cap rapat amb unes botes i una caçadora que representa part de la indumentària d’aquesta tribu urbana. A la publicació, Tvboy també fa referència a la pel·lícula de Stanley Kubrick ‘La naranja mecánica’ i també deixa escrita la paraula “skinhead”. La pintura ha aparegut al carrer de la Canuda.

tvboy Albert Rivera

Altres pintures a la ciutat

El grafiter s’ha fet famós per altres imatges que ha deixat als carrers de Barcelona. Un dels murals que va tenir molt d’èxit va ser el de Mariano Rajoy entre reixes. Tvboy el va pintar engarjolat, vestit de pres i amb bitllets de 500 euros. També va ser molt coneguda la imatge que va plasmar de Carles Puigdemont i Rajoy fent-se un petó. Abans d’aquesta, el pintor va dibuixar Cristiano Ronaldo i Leo Messi, dies abans d’un clàssic, també fent-se un petó.