Després d’un mes de març especialment ennuvolat i força dies sense veure el sol, el Divendres Sant ha portat el bon temps. Els turistes que aquests dies estan a Barcelona han aprofitat per omplir el litoral barceloní i inaugurar la temporada de bany.

Les platges s’han omplert principalment de visitants europeus. La majoria han optat per quedar-se a la sorra i prendre el sol, tot i que alguns s’han atrevit a remullar-se malgrat que hi havia bandera groga i l’aigua encara està freda. La majoria expliquen que venien a Barcelona buscant el sol i reconeixen que tenien ganes de gaudir d’unes vacances relaxades com si ja fos estiu.

Els turistes omplen Barcelona

Els visitants també han omplert de nou els carrers de Barcelona i els voltants dels edificis més emblemàtics de la ciutat, com la Sagrada Família. De fet, s’han vist imatges que recorden a l’època prepandèmia. Els bars i restaurants propers a les zones turístiques i a les platges també s’han omplert i gairebé no ha quedat ni una taula lliure. De fet, els restauradors celebren que s’hagi reactivat el sector i afirmen que els negocis estan remuntant.

Molts turistes han decidit tornar a viatjar ara que no hi ha tants contagis de coronavirus i reconeixen que el fet d’estar vacunats els dóna més tranquil·litat. La majoria faran una visita curta a Barcelona i tornaran diumenge a les seves ciutats.