MONTSERRAT TURA, consellera de Justícia "En el nostre ordenament jurídic ha existit alguna vegada. Llavors, si la policia creia que aquesta persona tenia tendència a potser en el futur a delinquir, la podia arribar a detenir. I ho vam treure del nostre ordenament jurídic. L'ocupació d'aquest edifici es produeix el dissabte. El diumenge la propietat presenta una petició de desallotjament i totes aquestes coses acaben amb un ordre de desallotjament però triguen uns dies."

En una entrevista a ComRàdio, la consellera Tura ha considerat que les persones que van ocupar l’antiga seu central de Banesto, van fer servir l’edifici de cuartel general durant unes hores. Tura ha qualificat els causants dels aldarulls de “persones violentes que no tenen res a veure amb la vaga, que surten deliberadament a fer mal, a destrossar”. I davant aquests fets, ha afirmat que cal actuar.

En resposta a opinions que titllen de tolerant l’actuació en la manifestació d’ahir, Tura afirmat que “si analitzem els fets d’ahir no hi va haver cap mena de tolerància,  es van detenir 40 persones”.