Els veïns es tornen a mobilitzar. Un mes després de la trobada amb l’alcaldessa, Ada Colau, en la qual es van arribar a diversos acords, 150 persones del moviment Tsunami Veïnal, segons la Guàrdia Urbana, han decidit tornar-se a manifestar per instar les institucions a avançar en el treball conjunt. 

Les entitats es queixen que un mes després de la reunió amb l’Ajuntament encara no s’ha engegat el programa de reunions promès per tal de definir el pla integral de ciutat. Per això, han decidit mobilitzar-se una altra vegada. I és que encara que s’han fet algunes actuacions, asseguren que “els problemes de ciutat continuen sent vigents” i reclamen que s’actuï sobre les causes de fons. A més, recorden que es van comprometre a reunir abans d’un mes i afirmen que no només no s’han reunit sinó que no s’han convocat ni les reunions en l’àmbit de districte. 

En aquest últim mes s’han unit al moviment altres veïns de barris com els de Galvany, el Carmel o el Front Marítim, que aquest dissabte s’han fet presents al carrer. Les entitats veïnals han començat cada una des dels seus barris i s’han desplaçat en columnes fins a la via Laietana, on s’han reunit tots els manifestants, més de 200 de persones. Des d’allà han anat conjuntament fins a plaça de Sant Jaume per fer arribar la protesta davant de l’Ajuntament.