Una cinquantena de membres de Tsunami Democràtic han ocupat aquest dijous al matí diverses seus de CaixaBank, una a Barcelona, al carrer de Buenos Aires, a l’Eixample. És el segon dia consecutiu que protesten contra l’entitat bancària, a qui acusen de finançar governs que “apliquen la repressió” i que neguen el diàleg. Aquest dimecres la protesta la van fer a l’oficina de Torrent de l’Olla, a Gràcia.

A banda de l’oficina de CaixaBank de Barcelona, també s’han ocupat delegacions de Manresa, Calella, Vilafranca, Granollers i Sabadell.

Asseguts a terra amb màscares i cartells

Totes les protestes s’han fet de la mateixa manera. Els participants s’han assegut a terra amb la cara tapada amb màscares blanques i amb cartells contra l’entitat bancària. A Barcelona, la protesta ha començat minuts després de les vuit del matí i s’ha allargat gairebé tres quarts d’hora. Els concentrats han llegit un manifest als treballadors de l’entitat en què asseguren que mantindran aquestes accions fins que ”els drets, les llibertats i l’autodeterminació” estiguin garantits.

Protesta de Tsunami Democràtic a CaixaBank

Tal com ja va passar dimecres, mentre ha durat la protesta els clients que han entrat a les sucursals han pogut operar amb normalitat.