Tsunami Democràtic ha anunciat que està preparant “l’acció més ambiciosa” proposada fins ara per la plataforma de cara els dies 11, 12 i 13 de novembre, és a dir, després de les eleccions generals del 2019. En un comunicat, fan una crida als ciutadans a mobilitzar-se i a preparar-se per “un 11-S de tres dies”. Reclamen a la gent que surti al carrer “mentre no hi hagi una solució política a l’exercici del dret d’autodeterminació” i “sigui quin sigui el resultat de les eleccions i les vegades que es repeteixin”.

Tot i que no concreten les accions, demanen a la ciutadania que demani festa a la feina “almenys un dels dies”, estigui disposada a desplaçar-se pel territori i a passar la nit fora, portar roba d’abric, bateries extra per al mòbil, queviures, sac de dormir, tenda de campanya” i “una actitud tenaçment no-violenta”. 

9-N, jornada de reflexió i “dia de protesta”

El comunicat també es refereix a la jornada de reflexió d’aquest dissabte, 9 de novembre, en què hi ha convocades accions a diversos municipis de Catalunya. A Barcelona, Tsunami ha convocat una concentració a la plaça de Catalunya a partir de les 16 h. Per la plataforma, el 9-N serà un “dia de protesta” i alhora “un test” per a les mobilitzacions previstes de l’11 al 13 de novembre.

Per seguir les mobilitzacions, expliquen que totes les accions s’anunciaran a través del ‘aplicació de la plataforma. També a través de Telegram, Twitter i Instagram.