Els Mossos d’Esquadra van localitzar la setmana passada el cadàver d’un home en un lavabo públic de l’Hospital Vall d’Hebron que feia dos dies que era mort. Així ho ha avançat ‘El Periódico’ i ho han confirmat fonts policials a betevé.

Es tracta d’un home de 90 anys que havia anat a l’hospital perquè hi tenia programada una visita. Segons ha explicat la policia, els familiars van denunciar la desaparició de l’home als Mossos, que van iniciar una cerca dins del centre hospitalari. Durant aquestes tasques, els agents van trobar-ne el cos sense vida dins del lavabo. D’acord amb les fonts policials consultades, el cadàver no presentava cap signe de violència. Per ara, es desconeixen les causes de la mort.

L’hospital revisa el protocol

Per la seva banda, l’Hospital Vall d’Hebron ha explicat que la comissió de seguretat del centre està revisant els protocols de seguretat “per saber exactament com va produir-se aquesta situació” i “evitar que es pugui repetir en el futur”. Afirma, a més, que s’ha posat en contacte amb la família per expressar-li “les nostres condolences i explicar-li els avenços en la revisió del protocol de seguretat”.