Mossos d'Esquadra

(ACN) Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per un presumpte delicte de tràfic de drogues. En l’escorcoll del seu domicili, el agents hi han trobat quantitats de marihuana, amfetamines, cocaïna i popper amb valor de més de 13.000 euros.

Els Mossos van actuar després que una treballadora sexual denunciés a la comissaria que havia estat víctima d’una agressió sexual per part del detingut. Segons el comunicat policial, els fets es remunten al diumenge 7 de juny, quan la víctima va rebre un encàrrec de la seva superior per fer un servei al responsable del local d’oci nocturn on treballava. Segons relata la víctima, van pujar a una de les habitacions, però l’home va rebre una trucada i li va proposar d’anar a casa seva. Alla, explica la víctima, la va obligar a mantenir relacions sexuals sense el seu permís i a l’interior del domicili hi va veure una gran quantitat de drogues. A més, durant el trajecte en taxi fins a arribar al domicili, la dona explica que el vehicle va aturar-se diverses vegades perquè el detingut pogués donar bossetes a persones que l’estaven esperant en diferents confluències de l’Eixample barceloní.

La dona va denunciar els fets a la policia i, quan va abandonar la casa, va contactar amb serveis d’emergència i policials. Aleshores, els Mossos van detenir l’agressor.