1000 medicaments camió nou barris

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha trobat en un camió mal estacionat a Nou Barris fins a 1.000 capses de medicaments antiinflamatoris. Segons expliquen fonts del cos policial a betevé, l’actitud nerviosa del conductor després que se li acostessin els agents per demanar-li que mogués el vehicle va delatar-lo. Detectats tots aquests productes, no va poder justificar la procedència ni la destinació de la càrrega i, per això, se l’investiga per un delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer aquest dimarts, quan una patrulla del cos va detectar el camió mal estacionat. En acostar-se al vehicle per demanar al conductor que el mogués a un altre lloc, el xofer es va posar nerviós, fet que va fer sospitar els agents, que van preguntar-li pel carregament que portava. En un principi, el conductor va respondre que es tractava de roba interior, però els agents van sospitar que mentia i li van fer obrir les portes del camió. A l’interior hi van trobar un miler de capses de medicaments antiinflamatoris, valorats en més de 5.000 euros.

Després de la troballa, el conductor del camió no va poder justificar ni la procedència ni la destinació dels medicaments, motiu pel qual la Guàrdia Urbana l’ha denunciat i l’investiga.