Podria ser una joguina o un objecte decoratiu, però en realitat són magdalenes i, tot i que faci pena trencar-les, es mengen. En aquest taller aprenen la decoració Wilton, una metodologia que està reconeguda internacionalment i que, a més, és una titulació oficial. SÍLVIA MIRAVET, professora i propietària de Cookiteca "És una manera d'adquirir coneixements. Està molt estructurat. Et donen un 'kit', un llibre, una titulació. És un curs molt complet." Per a alguns la decoració de pastissos i magdalenes és una afició però d'altres s'ho plantegen com una opció de negoci. DENÍS ÁLVAREZ "Estamos planeando montar un negocio. Hacer galletas, 'cupcakes' y pasteles para cumpleaños o para eventos". TERESITA GIRARDE "En realidad para impresionar a los amigos cuando vengan a comer a casa, eso como primera medida y después pienso que a lo mejor tengo algún día una cafetería con delicatessen así dulces y diferentes." Sigui com sigui aquest és un sector que està a l'alça. NEUS CANAL, propietària de Cookiteca "Ens ha sorprès molt la quantitat de gent que ens ha demanat i ha vingut als cursos de manera que hem habut d'ampliar l'oferta. I és per això que estem donant el Wilton que ja és molt específic i molt complet." Després del taller d'avui s'emportaran a casa el primer títol Wilton. N'hi ha tres més i, si es fan tots, hi ha la possibilitat de convertir-se en instructor i ensenyar l'art de la decoració a altres alumnes.

En aquest espai ensenyen la decoració Wilton, un mètode reconegut internacionalment i que, a més, és una titulació oficial. El que comença com una afició s’ha convertit en una opció de negoci per a molts.