Mossos Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana 13 persones per robatoris amb violència a Barcelona, principalment als districtes de Ciutat Vella i l’Eixample. Segons informa la policia en un comunicat, entre tots els detinguts acumulen 72 antecedents policials per fets semblants, la meitat dels quals concentrats en dos dels arrestats.

Segons els Mossos, la majoria dels robatoris van ser estrebades al carrer amb l’objectiu de sostreure objectes de valor com ara rellotges, diners o joies. En dos dels casos van robar cadenes d’or, valorades en 1.000 i 25.000 euros, que es van poder recuperar al moment.

Acumulen 72 antecedents

Els 13 detinguts acumulen 72 antecedents per robatoris i altres fets semblants. La meitat d’aquestes detencions prèvies es concentren en dos dels arrestats: un amb 23 antecedents policials i l’altre amb 13.

Segons la policia, la bona resolució d’aquests casos respon a l’avís immediat de les víctimes en el moment de ser robades i també a la informació que aporten els testimonis. Moltes detencions s’han fet al mateix lloc dels fets o als voltants.