Divendres, dia de Tots Sants, tindrem un cel enteranyinat de núvols prims, que no impediran l’acció del sol. El règim de vents tornarà a ser de sud-oest, més càlids, cosa que farà que moltes temperatures màximes superin els 20ºC. Tot i això, de nit, pot continuar glaçant feblement en algunes valls del Prepirineu.

Dissabte tindrem un dia molt semblant. Núvols prims a totes les comarques catalanes, més abundants a ponent -on el cel pot quedar variable- i als Pirineus, on la cua d’un front pot deixar una mica de pluja entre el matí i el migdia. La neu només caurà als cims de les muntanyes. Les temperatures continuaran pujant, sobretot a les comarques de Barcelona i Girona, gràcies al vent de garbí, que es reforçarà.

Diumenge arriba un altre front, una mica més actiu. Es tornaran a reactivar les precipitacions al vessant nord dels Pirineus, sobretot durant la primera part del dia. A la tarda poden caure alguns xàfecs aïllats entre Girona i el nord de Barcelona. El sol dominarà les comarques de ponent i Tarragona. Tramuntana a l’Empordà i mestral a la vall de l’Ebre. Les temperatures seran una mica més baixes arreu, tot i que sense cap gran fredorada.