Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones a qui acusen d’un presumpte delicte de tràfic de drogues. Les van arrestar durant una operació conjunta amb la Guàrdia Urbana en tres immobles de Ciutat Vella que, segons la investigació policial, servien com a punt de venda de substàncies estupefaents.

La investigació es va obrir després de diverses queixes veïnals i va culminar en l’escorcoll d’aquest dilluns al migdia. El jutge va autoritzar les tres entrades als habitatges, després que la investigació policial prèvia ja havia acreditat indicis de delicte. Els dos cossos policials van escorcollar els tres pisos al centre de la ciutat i van decomissar diverses drogues, diners en efectiu i estris que s’utilitzaven per manipular les substàncies.

En les darreres setmanes s’han fet diverses operacions policials contra el tràfic de drogues a la ciutat. El 17 de febrer es van detenir dues persones en un altre dispositiu també a Ciutat Vella i només dos dies abans es va desmantellar un narcopís al Raval. En aquest cas, una persona va caure del balcó en la fugida. El mateix 15 de febrer també es van arrestar dues persones en un suposat punt de venda de drogues a Can Peguera.