La repetició de l’examen es farà aquest divendres entre les 17.30 i les 18.30 h, tal com va establir la Comissió Coordinadora de les PAU el 21 de juny. Segons ha informat el Consell Interuniversitari de Catalunya, un 84% dels estudiants que faran la prova per segona vegada tenien l’assignatura de matemàtiques en la fase específica, la part voluntària de l’examen que permet als alumnes obtenir una nota més elevada a la selectivitat. La resta, un 16%, es van examinar de matemàtiques en la fase general obligatòria.

A la província de Barcelona, l’examen es podrà fer a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Les queixes dels estudiants van començar immediatament després de fer l’examen, que contenia un error en una de les incògnites del primer exercici. Tot i que, d’entrada, el Consell Interuniversitari de Catalunya va descartar repetir la prova, des de la Secretaria d’Universitats van recomanar que es permetés tornar-la a fer als alumnes que ho sol·licitessin. Els qui s’hi han apuntat, però, renuncien a la nota obtinguda la primera vegada.