La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones per tràfic de drogues i ha decomissat més de quatre quilos de haixix i mig quilos de marihuana. Les dues detencions es van produir al metro, el mateix dia (dijous 8 de febrer), però a hores diferents.

La primera detenció es va produir a la tarda quan una patrulla de vigilància i prevenció va veure a l’avinguda del Parale·lel com un jove, que venia del carrer Nou de la Rambla, se saltava els semàfors i corria entre els cotxes, fet que posava en risc la seguretat viària. El van aturar a l’estació de metro de Paral·lel i, en identificar-lo, van notar una forta olor de marihuana. A la motxilla hi duia tres bosses plenes de la droga.

L’altra detenció va tenir lloc a les vuit del vespre quan una altra patrulla va identificar un jove amb conducta sospitosa a l’estació de metro d’Espanya. Els agents li van preguntar que què li passava i què era el que duia a la motxilla i ell els va respondre que portava “quatre quilos de problemes”. Aquests problemes eren tres bosses amb 4,2 quilos de haixix.

A tots dos els van detenir per un delicte contra la salut pública. Segons la Guàrdia Urbana, la marihuana intervinguda podria arribar a costar 2.000 euros al mercat, mentre que el valor de l’haixix podria pujar fins als 15.000 euros. No és la primera vegada que les tasques de vigilància de la Guàrdia Urbana permeten fer una detenció per tràfic de drogues.