Els veïns del barri de la Prosperitat, a Nou Barris, ja poden gaudir de la seva platja urbana: la Prospe Beach. Durant les primeres tres setmanes de juliol, la plaça d’Àngel Pestaña s’omple amb unes 40 tones de sorra per fer-hi activitats de platja i esportives.

L’activitat estrella: el campionat de vòlei

Una de les activitats més destacades de la Prospe Beach és el campionat de vòlei platja. Tot i això, l’espai també serveix per fer-hi jocs infantils i activitats d’esplais i casals.

Durant aquest dissabte, 2 de juliol, l’espai ha acollit el torneig de vòlei platja més competitiu: el de 2×2. D’altra banda, la setmana vinent se celebrarà el de 4×4, més popular, en què hi participaran 96 equips.

Nou Barris recupera la sorra

Feia dos anys que la Prosperitat no podia instal·lar aquesta platja urbana degut a la pandèmia. De fet, fins i tot enguany en perillava la instal·lació, ja que, en un primer moment, el districte va informar els organitzadors que no subvencionaria la sorra a causa de la incertesa de la situació sanitària. El 2021 només es van poder celebrar les competicions de vòlei al poliesportiu Valldaura, sense sorra.

A més, una de les novetats d’aquesta edició és que sota la sorra hi ha aspersors que permeten rebaixar la calor i generar menys pols. Amb aquesta acció volen donar resposta a les queixes dels veïns d’altres anys.